Tehetségkutató

2021 logo
 
 
 
 

Az Öröm a zene tehetségkutató sorozat részeként 2023-ban is meghirdetésre kerül a Dobbantó zenei tehetségkutató fesztivál a szarvasi Granárium Zebra Club színpadán a hangszeres zenét játszó előadóknak. A nagy múltú klub versenyei számos zenekar számára jelentettek ugródeszkát. Nálunk kezdte bontogatni szárnyait az Ektomorf, a Magna Cum Laude, a Fatal Error, a Mongooz and the Magnet és a The Luckies, hogy csak néhány nevet említsünk azok közül a zenekarok közül, melyek a klubban zajló tehetségkutatóknak a színvonalát egyre feljebb és feljebb emelték. Az AŽUR zenekar pedig az 2017-es Öröm a zene tehetségkutató verseny országos döntőjét is megnyerte.

Indulási feltételek:

- csak saját szerzeményekkel, amelyek szövegét a zsűri számára kérjük csatolni, ha angol nyelvű, akkor a magyarra fordítását  

- stílusirányzatokat nem szabunk meg, egyetlen kikötése van a produkciónak, hogy hangszeres legyen

- a zenekarok nem rendelkezhetnek kiadók által terjesztett hanghordozóval (kivétel a szerzői kiadás

- egy zenekar nevezésének minimum két darab hangzó anyagot kell tartalmaznia: 1 db élő felvételt (nem kikevert, próbateremben akár telefonnal rögzített videó) és egy demót, de ha nincs demótok akkor lehet mindkét felvétel próbatermes. 

A NEVEZÉS ELENGEDHETETLEN FELTÉTELE AZ ÉLŐ FELVÉTELES ANYAG!

A  jelentkezés 2023. április 10-én indul és 2023. május 28. éjfélig tart. A jelentkezési lap a klub honlapjáról tölthető le: www.zebraclub.hu és a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre kell vissza küldeni.

Nevezési díj nincs!

A verseny menetrendje:

A beérkezett nevezéseket online értékeli egy háromtagú zsűri melynek tagjait Lukács László (Barbears zenekar) Mihály Gergely (Angertea zenekar) Kiss György (a Zebra Club vezetője) ők választják ki azt a hat zenekart, akik versenyezhetnek az élő döntőben a szarvasi Zebra Clubban.

A döntő napja és helyszíne: 2023.06.17. Szarvas, Granárium Zebra Club.

A zsűrik értékelési szempontjai:        

  • - hangszeres tudás
  • - szöveg, szövegértés
  • - színpadi összkép
  • - egyediség
  • - szubjektív vélemény

Az élő verseny napon, a színpadon állandó backline a zenekaroknak:

A színpadon állandó backline a zenekaroknak:

Marshall 6100 git fej

Marshall 1960 vintage 4*10 git láda

Fender Twin Rewerb git combo

Ampeg 8*10 bass láda

Ampeg Svt3 pro bass fej

Tama Supertstar custom

dobfelszerelés, állványzat, lábgép, dobszék

Nyeremények:

Fellépési lehetőség a RiverSide Booking által szervezett rendezvényeken, a budapesti Gödör kluban, a Tisza style Fesztiválon

Produceléssel összekötött stúdiófelvételi lehetőség Kirschner Péter felajánlásából.

A győztes indulási jogot szerez az Öröm a zene tehetségkutató sorozat 2023-es döntőjében ahol a fődíj egy 1 millió forintos HANOSZ vásárlási utalvány és a Hangfoglaló Program által felajánlott induló zenekaros pályázat különdíja, amely 2 millió forint.

http://www.zebraclub.hu/tehetsegkutato
http://oromazene.hu/tehetseggondozo/helyszinek
https://hangfoglalo.hu/

https://www.facebook.com/godorklub

https://www.facebook.com/RocktarKoncertBazis

https://www.facebook.com/alparfeszt

https://www.facebook.com/tiszastyle
Partnereink

you-klub örömAzene logo 3  hanosz logo szines kicsi  logo v2 fehĂ©r          km logo    Hangfoglalo vegleges1 nka logo zebra 

      vizszintes logo MiTi pizzeria logo 1