Tehetségkutató

facse cover
 
 
 
 
 

Az Öröm a zene tehetségkutató sorozat részeként 2019-ben is meghirdetésre kerül a Dobbantó zenei tehetségkutató fesztivál a szarvasi Granárium Zebra Club színpadán a hangszeres zenét játszó előadóknak. A nagy múltú klub versenyei számos zenekar számára jelentettek ugródeszkát. Nálunk kezdte bontogatni szárnyait az Ektomorf, a Magna Cum Laude, a Fatal Error, a Mongooz and the Magnet és a The Luckies, hogy csak néhány nevet említsünk azok közül a zenekarok közül, melyek a klubban zajló tehetségkutatóknak a színvonalát egyre feljebb és feljebb emelték. Tavalyi nyertesünk az AŽUR zenekar pedig az 2017-es Öröm a zene tehetségkutató verseny országos döntőjét is megnyerte.

Indulási feltételek:

  • - csak saját szerzeményekkel, amelyek szövege, ha angol nyelvű a versenynapokon magyarra fordított változatát a zsűri számára kérjük csatolni 
  • - stílusirányzatokat nem szabunk meg, egyetlen kikötése van a produkciónak, hogy hangszeres legyen
  • - a zenekarok nem rendelkezhetnek kiadók által terjesztett hanghordozóval (kivétel a szerzői kiadás)

A  jelentkezés 2019. január 10-én indul és 2019. február 28-ig tart. A jelentkezési lap a klub honlapjáról tölthető le: www.zebraclub.hu és a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre kell vissza küldeni.

Nevezési díj nincs!

A verseny menetrendje:

A beérkezett nevezésekből 15 zenekar 3 elődöntőn keresztül versenyzik a döntőig. Elődöntőnként egy zenekar 15-20 perces műsorral mutatkozhat meg a színpadon.

Az elődöntők 1. és 2. helyezettjei automatikusan a döntő szereplői lesznek.

A döntőben 6 zenekar versenyzik majd. A sorozat a szarvasi Granárium Zebra Clubban zajlik. A verseny 2018. március 16-án indul.

A zsűrik értékelési szempontjai:        

  • - hangszeres tudás
  • - szöveg, szövegértés
  • - színpadi összkép
  • - egyediség
  • - szubjektív vélemény

A színpadon állandó backline a zenekaroknak:

Marshall 6100 git fej

Marshall 1960 vintage 4*10 git láda

Fender Twin Rewerb git combo

Ampeg 8*10 bass láda

Ampeg Svt3 pro bass fej

Tama Supertstar custom

dobfelszerelés, állványzat, lábgép, dobszék

Nyeremények:

Fesztivál fellépési lehetőség hazai fesztiválokon (szervezés alatt). Az elmúlt évek helyezettjei eljutottak általunk a Rockmaraton, SZIN, Zorall Sörolimpia, arTúr, Alpárfeszt fesztiválokra, illetve a Kaptár Music Pub a Gödör Klub és a Budapest Music Expo színpadára.  

A győztes indulási jogot szerez az Öröm a zene tehetségkutató sorozat 2018-as döntőjében ahol a fődíj egy 1 millió forintos HANOSZ vásárlási utalvány és a Hangfoglaló Program által felajánlott induló zenekaros pályázat különdíja, amely 2 millió forint.
 
 
Pdf szerkesztő itt: https://www.sejda.com/pdf-editor
Partnereink

you-klub örömAzene logo 3  hanosz logo szines kicsi  logo v2 fehĂ©r     radioszarvaslogotervjpg  mobilsound Beol hu  km logo    dreher logo03Hangfoglalo vegleges1

Logo 7289131127014840 rockmaraton blank szin   2795-zorall-sorolimpia vizszintes logo